Bezoek met je gezin

Bezoek samen met je (klein)kinderen het In Flanders Fields Museum en ontdek de Grote Oorlog in en rond Ieper. Maak kennis met Dre, een 12-jarige Ieperse jongen, die tijdens een bezoek aan het museum helemaal in de ban raakt van de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog. Met een uitdagend schrijf- en plakboekje leidt hij je in het museum tot bij de mensen, de dingen, en de verhalen die hem boeien. (€0,5)

In de museumshop vind je Het Droommuseum van Dre, geschreven voor kinderen van over de hele wereld, door auteurs die als kind opgroeiden in de Ieperse frontstreek. Zonder twijfel een mooi aandenken aan jullie bezoek. En, zeker weten, een uitnodiging om nog eens terug te komen.

IFFM & Yper Museum

Zonder twijfel biedt het combi-ticket een uitstekende oplossing voor een gezinsbezoek.  Het Yper Museum heeft heel wat in petto voor jong en oud. Kies zelf je parcours aan de hand van je armband. Zap doorheen de verschillende ruimtes, ga samen met je kinderen of kleinkinderen op zoek naar de verborgen katjes, speel tal van educatieve spelletjes of verlies je helemaal in de geschiedenis van de Westhoek.

ONTDEK MEER