Webshop

Verzending en levering

Bestelling worden binnen de 5 werkdagen na ontvangst verwerkt en met de koerierdienst verzonden. Zodra jouw bestelling is verzonden vanuit ons magazijn ontvang je een verzendbevestiging met een track & trace code, zodat je jouw pakket kan volgen. 

Daarna gelden de levertijden van de koerierdiensten en worden pakketten gemiddeld binnen 2 tot 6 werkdagen bezorgd.

Uitzonderingen:

Verzendingen naar Verenigd Koninkrijk zijn momenteel niet mogelijk i.v.m. nieuwe importrestricties. Onze excuses! We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk een werkbare oplossing te vinden.

Veilig betalen  

Het veilig aanbieden en afhandelen van jouw transacties gebeurt uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Wanneer je informatie achterlaat op de betaalpagina of bestellingen doet, controleert onze betaalprovider of de verbinding met uw browser beveiligd is. Dagelijks wordt het netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s. De servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van een gespecialiseerde NOC-team. Alle creditcardtransacties worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure-programma. 

Retourneren en ruilen

Een item ruilen of retourneren? Stuur een email met je bestelnummer en reden van retour naar webshopmusea@ieper.be en onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over de retour procedure. Je kan een artikel retourneren tot 14 dagen na ontvangst.

Voorwaarden:

Artikelen dienen compleet, in originele staat en - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes) te worden geretourneerd. Wij accepteren alleen onbeschadigde en ongedragen artikelen voorzien van originele etiketten en labels. Het éénmalig aanpassen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen en door ons is geïnspecteerd, zal het aankoopbedrag worden terugbetaald via de door jouw gebruikte betaalmethode.

Het is aangeraden geregistreerde of aangetekende post te gebruiken als je goederen terugstuurt. Zolang het pakket nog niet bij ons is afgeleverd valt de retourzending onder jouw verantwoordelijkheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde retourzendingen.